Kangaroo Island hjärta

Kangaroo Island var heeelt amazing. Vi gjorde så mycket på så få dagar att man knappt hann med och andas. Delade rum med 9 andra tjejer vilket som ni kanske förstår leder till väldigt mycket tjejsnack! Mysigt till tusen hade vi i alla fall :) fast skorpinonen, ormen, grodan och spindlarna i djungel badrummet kunde man kanske ha skippat. Vi gjorde faktiskt en hel del jobb, det var ju trots allt ett skolläger. Men vi fick också en hel del tid att bada, snacka, umgås och faktiskt åka "snowboard" på de enorma sanddynerna(?) i Little Sahara! Underbara dagar med underbart folk - som alltid!

Igår kväll hade jag och Kathleen en jättemysig middag på en kinesisk resturang i Gawler. Pratade i flera timmar innan vi var tvugna att gå för att hinna i tid till min danslektion. Senare plockade min nya värdbror upp mig från danslokalen och tog mig hem till min nya värdfamilj som jag bott med sen i söndags. Trivs redan bra! Har två syskon, en värdsyster som heter Bek och är ett år yngre än mig, går på samma skola. Min värdbror, James, är på universitetet nu och är ett år äldre. Dem verkar mycket lättsamma och väldigt spontana, vilket jag gillar! Kommer nog trivas bra här under mina sista 3 månader :)



Hela klassen vid The Remarkable Rocks


Kathleen & Jag


Skorpinonen i badrummet..


En av mina dansgrupper :)

The Clipsal

Toppen, toppen, toppen helg! Har varit typ död hela veckan pga allt jag lyckats hinna med! I fredags åkte vi ner till Adelaide, såg på konsterten med Hilltop Hoods vilket var mycket mycket bra :) vi stod ganska nära scenen och kunde se allt utan problem. Satt dessutom på min kompis axlar en liten stund - bästa platsen jag kunde få! Såg över ett hav av huvuden och armar och gud vilken känsla det var! Har nog inte suttit på någons axlar sedan jag var liten. Sov hos Jess efteråt, låg och snackade till kl 3. Lördag kväll åt jag hos Kathleen och hon klädde upp mig inför Reneés cocktail party. När vi drog dit blev vi serverade hemskt goda hemmagjorda drinkar som Reneés mamma hade gjort. Efter fler drinkar och mycket dans körde vi "I have never.." och kan ju lugnt säga att they were paying me out. Men det blir väl så när man är svensk antar jag haha. Slutade rätt galet i alla fall... Stannade över hos Kathleen för omväxlings skull haha.

I tisdags hade vi Sportsday. Sov hos Kathleen igen så vi kunde göra oss i ordning tillsammans. Det var Varmt på the oval. Fast kul och skönt med något annat än skolarbete jämt! Tyckte att Yr 12 var enklare än Yr 11 för några veckor sedan.. har helt tagit tillbaka den åsikten. Mitt hus (home group) vann inte men vi hade roligt i alla fall :) och kom 3a på 100 m open girls. Kändes ju i kroppen dagen efter, när man dessutom går upp 5.45 för att åka till gymmet. Åkte till min förra värdfamilj igår förresten. När man väl är där, känns det som om jag bodde hos dem förra veckan. Men när jag är hemma där jag bor nu så känns det evigheter sedan!

I morgon ska jag till Adelaide igen för drama excursion och sen åker jag, Aurora och hennes värdfamilj till Goolwa (liten by alldeles vid kustan söder om Adelaide) över helgen, hemma mån-ons sen blir det Kangaroo Island tors-lör och på söndagen flyttar jag igen (!!)

På onsdag börjar jag spela hockeyyyy! Can't wait :)



långhelgen

Surfingen var sååååå bra!! Hade otroligt roligt med allt folk jag träffade, kändes mycket bättre med utbytesstudenterna nu när jag tillslut fick spendera fler än bara 2 dagar med dem! Vi har fått lite utökning med dessutom, en kille från Brasilien  - hur snälll som helst! Och en kille från Tyskland, som dock bara är här i 3 mån och alltså missar safarin i slutet av maj. Vi träffade också två fransmän som vi hängde med rätt mycket och måste bara säga att dem lyfte ju stämningen till än ännu högre nivå! Vet inte riktigt vad det var men dem fick mig att skratta som bara den hela tiden. Måste nog vara något med den franska accenten eller nått. Haha kanske inte.. Jag provade förresten ostron med, råa. Vi fiskade upp dem från havet och åt dem direkt på båten. Tar nog ett bra tag innan jag äter det igen. Tanken på att de fortfarande var levande gjorde allt annu värre.
Annars tog vi det bara lugnt, spelade kort, piano, pingis, snacka och försökte lära varandras språk.. hehe. Det var en del heta diskussioner om internationella frågor med haha!

Imorgon åker vi till Adelaide för det är så mycket som är igång där nu, sover hos Jess efter och på lördag ska jag och Kathleen ficxa oss, ut på middag, och sen på fest hos Reneé. Sjuukt taggad! Underbar helg framför med med andra ord!


RSS 2.0